Decesul unei persoane este un eveniment tragic, iar in clipa in care vom avea nevoie de servicii de incinerare, pentru ca nu se vorbeste foarte mult despre acest proces, cu atat mai mult, situatia va fi   mai dificila. De aceea, cand nu stim exact ce avem de facut este de preferat sa alegem consiliere din partea unor profesionisti care cu asta se ocupa in fiecare zi. Astfel, daca vom alege serviciile de incinerare oferite de casa funerara In Memoriam vom avea doar de castigat. Aici vom benficia de cele mai bune servicii, precum cele de incinerare, oferite cu seriozitate si profesionalism.

In cele mai dificile momente din viata vom avea nevoie de sprijinul unor oameni cu experienta care stiu exact ce sa ne ofere in functie de nevoile si bugetul pe care il avem disponibil.

Serviciile de incinerare oferite de casa funerara In Memoriam vor avea loc la crematoriul uman din Vitan Barzesti, singurul crematoriu uman din tara.

Serviciile de incinerare oferite de In Memoriam vor fi disponibile sub forma unor pachete de incinerare care vor cuprinde serviciile funerare complete de care este nevoie in cazul unui deces. In plus, vom putea beneficia de pachete de servicii de incinerare, iar costul acestora va fi decontat de ajutorul de inmormantare care este oferit de statul roman. Cu alte cuvinte, nu va fi necesar sa achitam nimic in plus, iar pachetul va fi unul complet, astfel ca nu va lipsi nimic. Toate produsele necesare vor face parte din pachetele de servicii funerare.

Mai mult de atat, echipa de la In Memoriam se va ocupa de toate documentele necesare pentru procesul de inmormantare dar si pentru obtinerea ajutorului de inmormantare. Altfel spus, vom scapa de toate grijile si birocratia impuse de un astfel de eveniment. Totodata se va elibera certificatul de deces, adeverinta de inhumare, autorizatia de incinerare si se va face o programare pentru incinerare. Deci, cine va alege serviciile de incinerare oferite de In Memoriam va avea acces la servicii complete oferite la cele mai bune preturi din domeniul funerar.

Serviciile In Memoriam sunt foarte variate astfel incat sa poata multumi chiar si pe cei mai pretentiosi clienti si sunt disponibile in Craiova si in imprejurimi.

Profesionalismul, promptitudinea si empatia sunt calitati de care vor da dovada specialistii de la In Memoriam, iar experienta acestora ii va ajuta sa se adapteze la fiecare situatie cu care se vor intalni, ceea ce inseamna ca vom fi pe cele mai bune maini. Doar astfel vom putea sa trecem mai usor peste cele mai dificile momente din viata, iar inmormantarea va fi demna de persoana care tocmai a trecut in nefiinta.

Oricine va alege serviciile casei funerare In Memoriam va beneficia de cele mai calitative servicii posibile si poate avea garantia ca a nimerit la locul potrivit.