Multi dintre noi ne intrebam de ce sa incheiem o asigurare PAD pentru locuinta. Motivele sunt multe si de regula se bazeaza pe nenumaratele evenimente care au loc in tara.

Unul dintre principalele motive care ne poate determina sa incheiem asigurarea de locuinta obligatorie sunt atat pentru despagubirea locuintei, cat si pentru membrii familiei, bunuri sau vecini. Astfel, un proprietar de locuinta care are incheiata o polita de asigurare nu mai are de ce sa-si faca griji in cazul in care ar avea loc un eveniment neplacut cu pagube materiale. Printre evenimentele acoperite de polita de asigurare a locuintei se regasesc incendiile, exploziile, dezastrele naturale, furturi, izbirea unui autovehicul, incidente provocate de fenomene naturale, spargerea tevilor. Altfel spus, avem toate motivele sa ne facem o asigurare de locuinta. Poate ca multi dintre noi considera ca nu avem cum sa avem parte de asa ceva, insa, e de preferat sa ne stim la adapost de astfel de evenimente.

In situatia in care nu am incheia o polita de asigurare, casa si bunurile pot fi afectate de producerea unui eveniment, iar situatia noastra materiala se va schimba foarte mult. In cateva clipe, munca noastra de o viata poate fi pierduta. Cel mai grav in cazul producerii unui eveniment pot exista victime si atunci lucrurile se complica mai mult. De aceea, poate ca nimic nu este mai folositor pentru propria siguranta si liniste decat sa avem o polita de asigurare a locuintei.

In acest sens, legea ii obliga pe toti proprietarii de locuinte sa se asigure impotriva dezastrelor naturale. Este o initiativa buna, mai ales daca luam in calcul ca un numar mare de gospodarii sunt afectate de dezghetarea zapezilor. Cu toate acestea, multi proprietari nu sunt afectati de astfel de evenimente si de aceea ajung sa considere ca incheierea unei polite de asigurare obligatorie nu este folositoare.

Insa, decat sa ajungem in situatii de a da sume exorbitante este de preferat sa alegem o polita de asigurare a locuintei. In plus, lucrurile pot fi simple pentru proprietarii care apeleaza la un broker de asigurari care le va oferi posibilitatea de a alege polita care sa le corespunda cel mai bine nevoilor lor.

In acest sens, brokerul de asigurare TCV, fiind o firma specializata in asigurari le poate oferi proprietarilor de locuinte polita care sa corespunda nevoilor lor, iar procesul este mult simplificat, astfel ca acestia vor reusi sa faca economie de timp si de bani.

Politele de asigurare obligatorie achizitionate de la TCV sunt de la cei mai importanti asiguratori din domeniu si pot fi suplimentate cu usurinta pentru a acoperi si alte dezastre, decat cele care sunt incluse in riscurile de baza.

Pentru a simplifica procesul de achizitionare al unei polite de asigurare obligatorie, TCV a pus la dispozitia clientilor un calculator de asigurare locuinta cu ajutorul caruia pot afla foarte simplu si rapid pretul acesteia.

Acceseaza www.tcv.com.ro si incheie astazi o polita de asigurare PAD.