Sunt multe servicii la mare cautare in ziua de azi in contextul in care diferite industrii au explodat. La acest capitol putem aminti si de domeniul constructiilor care e in floare si care, bineinteles, a dus la cresterea cererii pentru servicii cadastrale oferite de eurosurvey. In asemenea contexte e nevoie de experienta maxima pentru ca cea mai mica greseala poate avea urmari complicate si nimeni nu isi doreste sa isi asume riscuri.

Inainte de toate, oricine ar trebui sa stie ce este cadastrul, adica identificarea si inregistrarea tuturor imobilelor in documentele cadastrale, care mai apoi sa fie incluse pe harti si in planuri. Cand vorbim de imobile, ne referim la apartamente, case sau terenuri. Intabularea e un proces strans legat de cadastru care presupune ca un imobil sa fie inregistrat in Cartea Funciara, adica vorbim de o procedura care poate fi asemanata cu eliberarea cartii de identitate. De asemenea, e important de stiu ca aceste doua proceduri nu pot fi realizate separat.

Sunt efectuate mai multe masuratori pentru determinarea pozitiei, configuratiei si dimensiunilor terenurilor si constructiilor, fiecare dintre acestea avand diferite destinatii si pot fi incluse in categorii de folosinta in functie de context. Mai departe, pe baza acestor informatii e stabilita o valoare, iar in functie de aceasta se pot calcula impozitele pe venituri aferente fiecarui proprietar. Putem identifica in acest sens si o functie juridica care presupune ca proprietarii pot fi identificati pe baza actelor de proprietate si prin prezenta in cartea funciara.

E nevoie de aceste documente in mai multe contexte, incepand de la instrainarea unui imobil, atat prin vanzare, cat si prin donatie sau mostenire. De asemenea, e nevoie si la ipotecarea acestuia daca se doreste aducerea unor garantii, iar toate documentele se efecuteaza cate o singura data pentru un imobil. Cu alte cuvinte, la schimbarea proprietarului, cel nou nu e nevoit sa intocmeasca alte acte pentru ca cele vechi sunt transmise.

E clar, aceste servicii reprezinta o adevarata necesitate in ziua de azi si constribuie la bunul mers al procedurilor din domeniu. E nevoie de profesionalism deplin pentru ca totul sa se desfasoare in conditii optime, iar EuroSurvey, clar nu dezamageste din acest punct de vedere. Experienta isi spune cuvantul, aceasta fiind dobandita prin ani intregi de munca, astfel ca in ziua de azi clientii au parte de servicii de cea mai buna calitate.

In plus, si preturile sunt accesibile pentru toate buzunarele, motiv pentru care nimeni nu trebuie sa faca un important efort din punct de vedere financiar. Costurile sunt minime in comparatie cu beneficiile aduse, iar calitatea serviciilor este cea care face diferenta, astfel ca oricine poate beneficia de servicii cadastrale oferite de eurosurvey.