Unul dintre cele mai asteptate telefoane mobile ale ultimilor ani a fost, cu cu siguranta, iPhone X, cel care inca de la lansarea din 2017 a introdus trendul ecranelor mari, ce ofera utilizatorilor o experienta cat mai placuta. In schimb, odata cu faptul ca ecranele sunt mai mari, acestea au devenit si mai vulnerabile, iar uneori chiar si cel mai mic accident poate avea urmari grave. Astfel, sunt multi cei care se intereseaza de inlocuire ecran iPhone X, iar aici ai nimerit in locul potrivit.

Esti pe maini bune

Stii ca esti pe maini bune la PrestigeGSM intrucat aici specialistii au o experienta bogata, ceea ce presupune ca nu exista vreo problema care sa fie prea complexa pentru acestia si care sa nu fie remediata in cel mai scurt timp.

Nu costa mult

Foarte important este si faptul ca nu este nevoie de bugete mari pentru a-ti putea repara telefonul. Preturile sunt accesibile pentru toate buzunarele atunci cand vorbim de inlocuire ecran iPhone X, asa ca nu ai niciun motiv pentru care sa nu iei masurile necesare imediat.

Totul se rezolva imediat

La fel de important este si faptul ca problema ta va fi remediata in cel mai scurt timp. De regula este nevoie de 20 de minute pentru inlocuirea ecranului unui telefon, chiar si in cazul celor mai noi, asa ca nu trebuie sa iti dai programul peste cap stiind ca nu poti folosi telefonul.

Pentru alte modele de telefoane

La PrestigeGSM se poate inlocui ecranul pentru iPhone X, dar si pentru multe alte modele, asa ca nu conteaza ce tip de telefon folosesti, daca acesta are vreo problema, stii la cine trebuie sa apelezi pentru ca acesta sa fie ca nou.

Piese originale

Aici se folosesc doar cele mai bune piese pentru telefonul tau. Poti sa le alegi pe cele orginale Apple pentru care vei plati putin mai mult, insa la fel de bine te vei putea orienta catre cele OEM care sunt cel putin la fel de bune, dar si accesibile la preturi mai prietenoase.

Ai parte de garantie

Nu trebuie omis nici faptul ca ai parte de garantie pentru orice procedura la PrestigeGSM, asa ca stii ca esti pe maini bune si daca pe viitor va aparea vreo problema cu telefonul tau, aceasta va fi remediata in cel mai scurt timp.

Poti sa faci programare

Probabil ca timpul tau este pretios si iti doresti sa ai poibilitatea de a profita din plin de cel pe care il ai la dispozitie, asa ca e bine de stiut ca la PrestigeGSM poti sa faci programare. Cu alte cuvinte, alegi direct data si la ora la care esti dispus sa mergi si vei rezolva imediat problema cu care se confrunta telefonul tau.