Pentru ca nu stii niciodata de unde poate aparea un pericol in trafic, in calitate de sofer, ar trebui sa iti iei masurile de siguranta necesare. Asadar, merita sa vezi oferta iUni intrucat aici te asteapta o gama foarte variata de camere auto. Acestea reprezinta martorul de care poti avea nevoie in nenumarate cazuri, modelele fiind suficient de diversificate, incepand de la cele mai noi dotate cu tehnologii de ultima generatie si pana la cele de baza.

Mai multe functii utile

Bineinteles, cel mai important rol al unui asemenea gadget este de a inregistra audio – video la cea mai buna calitate, asa ca este esential ca rezolutia sa fie cat mai mare. In schimb, astazi cele mai multe gadgeturi disponibile pe piata filmeaza cel putin Full HD daca nu chiar 4K, ceea ce este mai mult decat suficient. Trebuie avut in vedere si unghiul de filmare, care e foarte important, iar cu cat e mai larg, cu atat mai bine, pentru a putea surprinde cat mai multe detalii. In plus, daca dispozitivele includ si un senzor de miscare cu atat mai bine pentru ca acestea sunt ideale din mai multe puncte de vedere. De exemplu, se poate economisi baterie, dar si spatiu de stocare in conditiile in care sistemul presupune activarea automata a inregistrarii doar atunci cand este sesizata o miscare.

Gadgeturi usor de folosit

Poate ca unul dintre plusurile principale ale acestor gadgeturi este acela ca sunt foarte usor de folosit. Alimentarea se face direct la bricheta masinii, urmand ca atunci cand autoturismul este pornit sa inceapa automat si inregistrarea. Bineinteles, unghiul de filmare variaza de la un model la altul, dar cele mai multe asigura 170 de grade, cifra mai mult decat buna in toate situatiile. Activarea aparatului se face printr-o simpla apasare de buton, iar inregistrarea la fel, prin butonul dedicat acestei actiuni, meniul fiind unul foarte simplu de accesat, chiar si de catre persoanele care nu se pricep deloc la asemenea gadgeturi.

Locul potrivit

Camerele auto sunt foarte comune astazi si se gasesc in orice magazin, insa cei care isi doresc un aparat de calitate, pe care sa se poata baza in orice moment, pot apela la magazinul online iUni, unde gama este variata, pentru toate necesitatile, iar tarifele sunt accesibile pentru toate buzunarele. Mai mult, cine are dorinta, poate sa testeze dispozitivele in showroom-ul din capitala pentru ca pe aceasta cale pot fi siguri ca vor lua cea mai buna decizie. Nu in ultimul rand, cine apeleaza aici se bucura de preturi bune si oferte, dar si de faptul ca la comenzile in valoare de minim 250 de lei livrarea este gratuita prin curier in toata tara.