Este bine stiut faptul ca, iPhone este un model de telefon scump, iar dupa o astfel de investitie destul de costisitoare, este de la sine inteles ca reparatiile trebuie sa se faca intr-un service Apple. Acest articol este dedicat persoanelor care intampina diverse probleme de functionare ale telefoanelor iPhone si prin intermediul caruia, incercam sa-i facem pe detinatorii de astfel de telefoane ca este de preferat sa mearga intr-un service si sa nu repare telefonul pe cont propriu.

In cazul in care riscam sa-l reparam singuri exista o mare posibilitate de a ne trezi cu telefonul mai deteriorat decat in momentul in care ne-am apucat sa-l reparam, intrucat iPhone are circuite si piese mici, care necesita precizie din partea unui specialist in reparatii de acest fel. In plus, vor fi necesare anumite instrumente pentru a duce reparatia la bun sfarsit, nefiind de ajuns o simpla surubelnita si piesa pe care am cumparat-o de pe internet pentru a schimba display-ul unui iPhone.

Cea mai sigura varianta ar fi sa apelam la un service, care, cu toate ca pare o metoda mai costisitoare, are beneficiile ei, iar siguranta faptului ca iPhone-ul va fi reparat este mult mai mare decat in cazul in care il vom repara singuri. Insa, si in aceasta situatie trebuie sa fim atenti, intrucat nu orice service este de incredere, iar a merge la un service obisnuit, care se ocupa si de reparatia altor telefoane, este la fel de riscant ca atunci cand il reparam singuri, deoarece nu exista garantia ca persoana care il va prelua a mai reparat vreodata un iPhone, iar rezultatul nu va fi cel asteptat pentru telefonul nostru.

De aceea este de recomandat sa alegem un service autorizat care se ocupa strict de reparatii iPhone, si cu siguranta, Prestige GSM poate fi cea mai buna varianta. Un alt avantaj pe care il ofera acest service este faptul ca nici macar nu trebuie sa ne deplasam prin traficul infernal din Bucuresti, iar daca nu doresti sa-ti lasi telefonul in service sau te grabesti sa ti-l repari poti apela la posibilitatea de a trimite telefonul prin curier sau sa iti faci o programare in prealabil pentru a nu astepta foarte mult in service. Tot ce trebuie sa faci pentru a avea o programare in service este sa completezi formularul de comanda de pe site-ul www.prestigegsm.ro in care sa specifici cat mai exact care este problema pe care o intampini, iar unul dintre consultantii de aici va reveni cu telefon pentru stabilirea unei programari.

La Prestige GSM telefonul tau va fi reparat in maxim 30 de minute, iar montajul va fi gratuit. In plus, tehnicieni de aici ofera garantie de reparatie de 90 de zile, iar piesele folosite pentru inlocuire benficiaza de garantie de 1 an pentru persoanele juridice si de pana la 2 ani pentru persoanele fizice.

Preturile practicate pentru reparatii iPhone la Prestige GSM sunt dintre cele mai accesibile. Mai mult, daca vei gasi un pret mai mic in alta parte, Prestige GSM iti va oferi o contra-oferta mult mai avantajoasa.

In concluzie, vei beneficia de cele mai calitative si accesibile servicii, iar telefonul tau va fi ca nou in maxim jumatate de ora!