Pentru cei care au nevoie de mobilier medical, magazinul online shop.mlm-medical.ro pune la dispozitie o gama complexa de canapele pentru consultatii medicale.

Unul dintre motivele pentru care  merita sa cumparam mobilier medical de pe magazinul online MLM Medical este ca ofera siguranta maxima si calitate. Gama de produse include o varietate de modele de canapele pentru consultatii destinate asigurarii eficientei activitatilor specifice desfasurate in zonele functionale ale unei clinici sau ale unui spital.

Alte caracteristici importante ale canapelelor oferite de magazinul online sunt  fiabilitatea si durabilitatea  , acestea fiind realizate din  metal vopsit in camp electrostatic, astfel ca ofera protectie impotriva ruginii, diverselor coroziuni, fiind usor de dezinfectat si de curatat, toate acestea pe o durata indelungata de timp. Pe de alta parte canapelele de examinare sunt acoperite cu piele ecologica de inalta calitate, fiind disponibile intr-o varietate de culori.

Canapelele pentru consultatii si examinare sunt dotate cu picioare fixe  sau picioare pliabile fiind potrivite pentru cabinetele medicale, avand spatar  reglabil prin mecanism manual si suport pentru rola hartie. Unele dintre modele sunt prevazute cu suport pentru stativ perfuzii precum mesele de examinare ginecologica fiind ideale in cabinetele de ginecologie unde se pot administra tratamente mult mai usor.

Toate modelele de mese de examinare pentru pacient sunt elemente esentiale intr-un cabinet medical. In functie de natura examinarii, canapeaua ajuta la buna desfasurare a investigatiilor sau tratamentelor. In continuarea acestui articol vom prezenta cateva din beneficiile pe care le ofera cateva tipuri de mese de examinare, cu actionare electrica sau fixe.

Masa pentru examinare, modelul fix este ideala pentru cabinetele medicale care se ocupa de investigatiile generale. Ca urmare, sectiunea pentru spate se poate regla printr-un mecanism manual, in cazul in care va fi nevoie. Este rezistenta si nu are nevoie de verificare, prezinta un grad ridicat de confort, avand o saltea din spuma poliuretanica. Pe de alta parte, este usor de curatat si intretinut si are un design simplu fiind usor de incadrat intr-un cabinet medical.

Masa de examinare cu motor-electrica se recomanda in spitale sau in cabinete care se ocupa cu examinari complexe, unde pozitia pacientului este importanta. Dintre alte caracteristici fac parte reglarea inaltimii si a sectiunii spatarului cu ajutorul motorului electric, oferind un confort sporit pacientului, miscarile care pot fi controlate cu ajutorul telecomenzii ajutand la obtinerea unui grad mai mare de eficienta si precizie in examinare. Nu in ultimul rand este mobila si usor de transportat.

In ceea ce priveste masa de examinare ginecologica, reglarea spatarului si a inaltimii se face cu ajutorul motorului, prezinta un plus de confort prin suportul pentru genunchi astfel ca examinarile sunt mai confortabile, iar functia Trendelenburg permite examinari mai precise.

Pe langa aceste tipuri de canapele pentru consultatii exista si alte modele disponibile pe magazinul online shop.mlm-medical.ro pentru care, specialistii de aici pot oferi mai multe detalii.

Asadar, descopera toate modelele de canapele de consultatii pentru cabinetele medicale si bucura-te de toate avantajele oferite de mobilierul medical de pe shop.mlm-medical.ro ce respecta toate normele europene in vigoare.