Predeal este locul perfect pentru toti cei care isi doresc o vacanta in mijlocul naturii. Fie ca te gandesti sa faci drumetii, fie ca dorinta ta este sa respiri aerul curat din imprejurimi, aici vei avea parte de unele dintre cele mai linistite si relaxante vacante. Natura este cea care ne impresioneaza aici cel mai mult, fiind o zona muntoasa, racoroasa si extrem de cunoscuta. Totodata, Predeal este o statiune care iti pune la dispozitie activitati extrem de diverse, care sa faca din tipul petrecut acolo pe care sa nu-l uiti prea devreme. Fie ca vrei sa te bucuri de cateva zile racoroase in mijlocul verii, fie ca vrei doar sa petreci cateva zile pe partie, iarna, Predeal este locul perfect pentru vacantele tale.

Partiile te asteapta

Daca esti un iubitor al anotimpului rece si al sporturilor de iarna, cateva zile la Predeal sunt exact ceea ce ai nevoie. Cu noua partii pe care poti schia, Predeal este o statiune care ofera nenumarate variante pentru toti cei care vor sa invete sa schieze. Fie ca esti incepator, fie ca deja esti un cunoscator al tainelor schiurilor, statiunea iti pune la dispozitie mai multe partii din care sa o poti alege pe cea mai buna.

Drumetii si aer curat

Daca totusi ai ales Predealul in timpul verii si esti pasionat de drumetii si peisaje din natura, atunci afla ca si pentru tine exista numeroase trasee pe care le poti realiza intr-o vacanta. Daca esti un iubitor al aventurii si al senzatiilor noi, poti incerca Traseul Canionul Sapte Scari, iar daca iti doresti un traseu mai linistit, in care sa te bucuri cat de mult poti de vremea racoroasa de afara poti alege traseul Cheile Rasnovei.

Locasuri de cult cu incarcatura istorica

Predealul este casa unora dintre cele mai frumoase biserici din tara. Pentru o atmosfera cu adevarat incarcata de liniste, trebuie sa faci o scurta plimbare pe la Biserica Sfintii Imparati Constantin si Elena, care se afla in centru orasului. Totodata, la iesirea din Predeal, veti putea vizita Manastirea Predeal, care a fost ctitorita in anul 1774. Una dintre cele mai frumoase Manastiri, cu picturi murale superbe, te asteapta cu o incarcatura spirituala incredibila. O vizita acolo este exact ceea ce iti trebuie, mai ales atunci cand nu stii in ce directie sa o apuci.