Inovatia tehnologica pare sa ne suprinda in mare masura in zilele noastre, mai ales atunci cand vine vorba despre obtinerea unui loc de munca. Astazi, oricine poate sa obtina un loc de munca rapid si usor prin accesarea unor platforme de joburi, care genereaza zi de zi tot mai multe variante, in functie de preferinte, pregatire si alte aspecte de ordin personal. Ei bine, prin acest articol vom reusi sa asternem cateva detalii despre Fivekeep, una din inovatiile tehnologice ale momentului, care face ca procesul de recrutare a angajatilor sa fie unul cat se poate de corect si de rapid. Ideea lansarii unei platforme cum este FIVEKEEP apartine unor antreprenori romani si a luat fiinta dupa ce acestia s-au gandit cum ar putea sa vina in sprijinul angajatorilor romani in vederea simplificarii demersului recrutarii de personal in companiile mari si mici (IMM).

Dimenisunea temportala pare ca a devenit una dintre cele mai importante resurse pentru toate companiile, motiv pentru care lansarea platformei FIVEKEEP nu face decat sa faciliteze procesul de angajare a persoanelor compatibile cu posturile vacante dintr-o companie, prin modalitati de optimizare a timpului pe care, in trecut, angajatorii il alocau analizei CV-urilor si procesului de selectie a candidatilor. Acum, toate aceste demersuri se realizeaza avand la baza functiunea noilor tehnologii.

Cand vine vorba despre detalii despre Fivekeep, am putea aminti o serie de informatii suficient de generoase, pentru ca initierea unui astfel de proiect are multe de spus in plan economic, mai ales in cazul firmelor care nu dispun de personal in departamentul de resurse umane. Prin urmare, platforma FIVEKEEP este considerata primul asistent virtual de recrutare pe piata de resurse umane din Romania, iar fondatorii acesteia isi propun sa implementeze acest concept mult mai bine in tara noastra, pentru ca, ulterior, sa ia in considerare chiar se extinda si pe pietele internationale din vestul Europei si Statele Unite ale Americii. Aceasta initiativa ar putea conduce la o recunoastere in spatiul international a platformei, dar si incurajeze si alti antreprenori sa contribuie la dezvoltarea IMM-urilor cu metode tehnologice inovative. Desigur, pot beneficia de aceste inventii si angajatorii din companiile mai mari.

FIVEKEEP, care se adreseaza in special intreprinderilor mari si mici care se bazeaza pe ideea identificarii aptitudinilor care vizeaza comportamentul candidatilor printr-o modalitate de filtrare a datelor personale relevante din CV-urile lor prin intermediul algoritmilor propusi de echipa proprie de psihologi și analisti. Detalii despre FIVEKEEP veti putea consulta si site-ul oficial al acestei platforme fivekeep.com, unde veti putea consulta o serie larga de detalii despre cum functioneaza aceasta platforma si pe cine poate ajuta.

Fivekeep iti aduce angajatul potrivit, la momentul potrivit!