Spatiul este unul dintre principalii factori in raport cu care facem alegerile cand vine vorba de mobila pentru bucatrie. Dat fiind faptul ca unele apartamente nu dispun de bucatarii extrem de spatioase, sau pur si simplu vreti sa asigurati o incapere aerisita, fara prea multe piese masive de mobilier, scaunele de mici dimensiuni reprezinta cea mai buna alegere. Taburetele de bucatarie sunt compromisul ideal intre confortul deplin al unor scaune fastuase și rafinamentul si discretia unora mai compacte. Asadar, optand pentru variantele de la Expomob, va veti putea bucura de toate calitatile unui scaun de dimensiuni considerabile, in timp ce economisiti spatiu si asigurati un aspect larg si incapator.

Calitate superioara a produselor Expomob

Nici in confectionarea taburetelor de bucatarie nu ne abatem de la criteriile de inalta calitate specifice firmei Expomob. Utilizam doar materiale rezistente, confortabile si placute vizual. Intodeauna incercam sa propunem modele care imbina utilul cu placutul, in timp ce asigura un grad crescut de durabilitate si rezistenta in fata deteriorarii cauzata de uzura zilnica.

Diversitate pe toate planurile

Stim ca gusturile si preferintele in materie de design interior difera de la o persoana la alta si tocmai de aceea am conturat o oferta foarte variata de modele, nuante, si materiale pentru gama noastra de taburete bucatarie. Pentru aceia dintre voi care prefera un stil clasic, simplu sau chiar minimalist, propunem modelul de taburet bucatarie din lemn masiv, intr-o nuanta naturala, uniforma, care se potriveste perfect in orice ambient. Daca insa va place sa experimentati si sa indrazniti sa abordati stiluri moderne, avem combinatii inedite de lemn cu metal, material textil, catifea sau chiar piele artificiala. Acestea vin intr-o multitudine de nuante, modele si forme, de la forme geometrice, la forme abstracte. Fie ca preferati culorile neutre, fara printuri, fie ca va plac asocierile mai indraznete, oferta noastra intruneste orice criteriu de selectie.

In plus, unele variante de scaun taburet pentru bucatarie pot fi utilizate si dret cutii de depozitare, fiind prevazute cu spatiu special in interiorul lor.

Preturi de top si oferte promotionale

Odata ce treceti pragul magazinului nostru online, veti fi intampinat de o selectie de preturi atractive si oferte promotionale de neratat. Ne dorim sa propunem produse accesibile pentru fiecare client si de aceea, intervalul de pret in care se incadreaza scaunele de bucatarie taburet de pe Expomob sunt mai mult decat rentabile, incadrandu-se intre 38 si 163 de lei, cu TVA inclus, per bucata.

Livrare direct la domiciliu

Pentru toate comenzile plasate pe Expomob aveti asigurat trasportul direct la usa prin curier rapid, indiferent de dimensiunea sau greutatea acesteia. In plus, pentru toate coletele ce depasesc suma de 500 de lei, costurile de livrare sunt in totalitate acoperite de noi.