Una dintre cele mai renumite si prestigioase firme de studii de fezabilitate din Romania, Ingineria Asociati Construct, s-a dezvoltat din dorinta de a putea oferi directii de imbunatatire a proiectelor de constructii in raport cu stadiu si contextul in care se situeaza la un moment dat. Astfel ca, pe langa multitudinea de servicii de specialitate pe care le prestam, poti beneficia si de studii de fezabilitate pentru proiecte in constructii.

Ce sunt studiile de fezabilitate?

Aceste evaluari reprezinta un pas extrem de important de care depinde succesul unui proiect aflat la inceput de drum. Studiile de fezabilitate au rolul de a contura o imagine clara asupra contextului in care urmeaza sa se contruiasca. Mai exact, sunt necesare pentru a putea decide daca se merita ridicarea unei cladiri intr-o anumita zona din punct de vedere al rentabilitatii.

In acest sens este nevoie de demararea unor analize detaliate ce au in vedere numerosi factori de baza, pentru a putea genera planuri de investitii cat mai eficiente. Astfel puteti avea un control mai amanuntit a modului in care sunt gestionate bugetele si resursele in drumul spre indeplinirea scopurilor vizate, in timp ce se reduce considerabil timpul de lucru.

Astfel ca, in conturarea unor studii de fezabilitate cat mai coerent si utile, luam in calcul atat detalii cu privire la natura lucrarii si a finalitatii dorite, aspecte mecanice si tehnice ale constructiei, cat si detalii cu privire la mediul in care urmeaza sa functioneze cladirea, puncte tari si puncte slabe, dar si oportunitati si amenintari de dezvoltare, de care depinde in mare masura succesul ei.

Vom avea in vedere consolidarea unui scenariu ideal pe care l-ar putea urma proiectul si vom munci in directia indeplinirii lui, tinand cont de toate partiularitatile contextului in care se pozitioneaza la momentul actual, dar si viitoare situatii pe care le-am putea intampina pe parcurs.

In raport cu aceste informatii obtinute vom putea dezvolta un plan cat mai eficient in vederea materializarii obiectivelor principale stabilite initial, fara a exista riscul de a ne lovi de incidente pe parcursul sau dupa finalizarea lucrarii.

De ce sa alegi colaborarea cu Ingineria Asociati Construct?

Fiind una dintre cele mai renumite firme de studii de fezabilitate din tara, Ingineria Asociati Construct reuseste de ani buni sa furnizeze servicii calitative cu ajutorul carora au fost puse bazele unor proiecte de maxima amploare si s-au construit unele cladiri si complexuri gigant. Colaborarea cu zeci de clienti care s-au declarat pe deplin multumiti, dar si proiectele care reusesc in prezent sa produca mai mult decat se estima initial sunt dovada clara ca specialistii nostri in studii fezabilitate au reusit sa genereze cele mai eficiente rapoarte.