Tesla este, de departe, unul dintre cei mai importanti producatori de autoturisme electrice din lume, fiind bine cunoscut pentru faptul ca a impus cele mai inalte standarde in acest domeniu. Performantele sale sunt cu greu atinse de alti mari producatori care poate ca dispun si de bugete mult mai mari. Astazi, Teslounge este disponibil in Romania si propune solutii financiare foarte avantajoase. Afla tot ce trebuie despre Tesla si leasing in Romania direct de aici.

Tinand cont de faptul ca este foarte important capitalul de lucru pentru orice companie, persoanele juridice se afla intr-o continua cautare a unor solutii financiare foarte avantajoase prin intermediul carora sa poata achizitiona automobilele dorite, iar printre acestea putem aminti de cele mai populare optiuni: leasingul operational si cel financiar.

Teslounge are aproape mai multi parteneri de incredere cu ajutorul carora ofera tot sprijinul necesar propriilor clienti care acum au la dispozitie mai multe solutii prin care isi pot cumpara orice model Tesla. Procedurile au fost simplificate la maxim, iar consultantii ofera sprijin deplin si la intocmirea dosarului de finantare, pana la inmatricularea automobilului, asigurarea acestuia si nu numai. Dosarele se aproba in cel mai scurt timp, iar ratele sunt stabilite in functie de posibilitatile tuturor clientilor care au inclusiv posibilitatea de amanare a ratelor pe o perioada de pana la 6 luni.

Toate modelele Tesla sunt foarte performante si asigura o experienta deosebita de condus pentru toti soferii. Acestia au acces la nenumarate functii mernite sa le simplifice viata printre care si capabilitatea full self driving ce include asistenta activa de la intrarea si pana la iesirea de pe autostrada. Mai mult, masina ta poate fi chemata pana in locul indicat pentru mai mult confort, iar sistemul de parcare automata este un mare plus pentru ca Tesla poate sa parcheze cu fata, cu spatele sau lateral printr-o simpla atingere de buton. De asemenea, si schimbarea automata a benzilor este un plus, iar per total oricine se va bucura de conditiile ideale la fiecare drum parcurs.

Sa nu uitam nici de protectia asigurata la impactul frontal datorita zonelor de deformare controlata care au rolul de absorbtie si distribuire a energiei care se transfera in timpul unui impact, ceea ce duce la scaderea considerabila a riscului de ranire. In plus, si protectia la impact lateral este un plus, fiind valabila din acelasi motiv, iar riscul de rasturnare este foarte scazut datorita setului de baterii care se monteaza sub masina.

Cine este interesat de Tesla leasing in Romania se poate orienta catre Teslounge, acesta fiind locul ideal datorita solutiilor avantajoase propuse si simplitatii intregului proces.