Invest Point este compania care te poate ajuta cu serviciile potrivite pentru a lua cele mai eficiente decizii in domeniul afacerilor, astfel ca dispunem de o echipa care iti poate oferi solutii profesionale, adaptate pentru nevoile tale. Astfel ca oferim servicii de consultanta imobiliara in Bucuresti, consultanta pentru investitii, analize, dar si evaluari din acest domeniu. La noi vei regasi totul intr-un singur loc, unde echipa noastra cu o experienta bogata in industrie, dar si orientata catre cele mai bune solutii in ceea ce privesc investitiile, te asteapta pregatita sa iti ofere sprijin. Alege sa ai parte doar de succes, iar in acest sens nu ezita sa ne contactezi rapid si simplu, atat prin email, cat si prin telefon. Te asteptam si pe site-ul nostru pentru a vedea mai multe detalii si informatii despre ceea ce iti putem oferi.

Consultanta imobiliara

Daca erai in cautarea unor servicii de consultanta imobiliara in Bucuresti, fii sigur ca esti in locul potrivit deoarece echipa de la Invest Point este calificata pentru consilierea imobiliara sau pentru achizitia de terenuri, care detin un potential de dezvoltare, bazandu-se pe colaborari cu dezvoltatori din acest domeniu. Acestia pot fi in cautarea de spatii, respectiv terenuri pentru a desfasura si dezvolta anumite proiecte, indiferent de tipul de investitie, care poate fi pentru proiecte comerciale, cladiri rezidentiale, blocuri, iar lista poate continua. In acest sens, oferim servicii pentru consilierea imobiliara, precum benzinarii, cladiri de birouri, industriale si nu numai.

Consiliere pentru investitii

Totodata, punem la dispozitie clientilor nostri si servicii de consultanta pentru investitii in proprietati comerciale, astfel ca ne bazam toata activitatea pe modul in care investitorii coreleaza cu investitiile. Noi facem conexiuni intre cei care doresc sa investeasca in diverse spatii comerciale sau industriale si asiguram asistenta pentru utilizare proprie sau pentru relocare, extindere, dezvoltare ori deschiderea unor puncte noi de lucru. De asemenea, oferim si planuri de investitie atunci cand randamentul este mare, dupa inchiderea locatiei in cauza. Invest Point te ajuta sa iei cea mai buna decizie, dar si sa investesti intr-un mod profitabil.

Studii de fezabilitate

In vederea intelegerii mai aprofundate a diverselor contexte din domeniu, noi venim cu servicii prin care intocmim studii de fezabilitate si analize pentru piata imobiliara. Acestea iti ofera oportunitatea de a intelege mai multe despre modul in care poti investi in domeniul imobiliar.

Profesionisti din domeniu

Alege sa colaborezi cu echipa Invest Point si vei avea parte de cele mai optime rezultate in legatura cu serviciile pe care ti le punem la dispozitie. Astfel ca te ajutam sa ai standarde de performanta ridicate in sectorul imobiliar. De asemenea, abilitatile si cunostintele noastre profesionale, experienta din domeniu, dedicarea si profesionalismul sunt avantajele pe care noi le oferim pentru a ne orienta impreuna catre cele mai bune solutii.