Pentru ca vinul este una dintre bauturile preferate ale celor mai multi dintre noi, astazi venim cu o sugestie care, cu siguranta, va fi apreciata. Bineinteles, exista fel si fel de soiuri din care putem alege, dar niciodata nu vei da gres cu feteasca regala din crama budureasca. Aici ai acces la o gama foarte variata de vinuri, iar acestea sunt de cea mai buna calitate, motiv pentru care stii ca esti pe maini bune.

O descoperire mai recenta

Orice pasionat de vinuri stie ca Feteasca Regala este unul dintre cele mai apreciate, fiind chiar o descoperire mai recenta, intrucat istoria arata ca totul a inceput mai exact in urma cu doar 99 de ani in Transilvania. Strugurii de aur asa cum mai sunt acestia numiti sunt foarte dulci, fiind cultivati in mai multe regiuni din Romania.

Un vin de calitate

Astfel, cine este interesat de un vin de calitate, cu siguranta, se va putea orienta catre crama Budureasca in conditiile in care aici este disponibila o gama foarte variata, fiind imposibil sa nu dai peste optiunea care iti convine. Un vin bun este produs in conditiile optime, iar daca este consumat in cantitati moderate, atunci acesta poate aduce si mai multe beneficii pentru sanatate.

Asocieri culinare

De asemenea, se stie despre Feteasca Regala ca acesta este un vin foarte versatil, care se poate consuma in fel si fel de contexte si asocia cu mai multe tipuri de mancaruri. De exemplu, acesta este numai bun in combinatie cu carnea alba, dar si cu pestele sau chiar cu fructele de mare, iar daca esti un fan al branzeturilor sau pastelor, cu siguranta, feteasca regala din crama budureasca este exact ceea ce cautai pentru o seara de neuitat petrecuta in compania celor dragi.

Cateva optiuni aici

Astfel, crama Budureasca iti propune cateva optiuni grozave pe care merita sa le ai in vedere. Pentru o seara grozava petrecuta in compania celor dragi merita sa alegi un Vine in Flames Feteasca Regala 2015 care e foarte versatil, insa daca preferi ceva mai nou, atunci Exuberant Blanc 2018 este, cu siguranta, o alternativa. Nici Clasic Fume nu se lasa mai prejos, acest fiind din 2018, dar nici Clasic Feteasca Regala din acelasi an.

Cumpara acum

E foarte simplu sa citesti tot ce conteaza despre fiecare sortiment disponibil la Budureasca, astfel incat sa iti fie mai simplu sa iei cea mai buna decizie. De fapt, niciodata nu a fost atat de simplu sa te documentezi si sa faci o alegere buna, iar crama Budureasca, cu siguranta, iti va face viata mai frumoasa. Raportul calitate – pret este unul ideal aici, astfel incat decizia trebuie sa fie usor de luat.