Cu totii depindem de internet in nenumarate situatii si mai ales atunci cand ne pregatim de vacanta. Obiceiurile consumatorilor s-au schimbat considerabil in ultimii ani, iar agentiile de turism s-au vazut a fi nevoite sa isi faca simtita prezenta pe piata online. Totusi, cele care nu sunt multumite de randamentul adus de site-ul actual, fie se afla la inceput de drum trebuie sa stie care sunt masurile ce se pot lua. Aici intervine Quick Sell ce dispune de xml tour operatori ce promite mai multe avantaje importante pe care merita sa le descoperi.

In primul rand, e bine de stiut ca poti avea acces la motoare de cautare diferite, pentru hoteluri, vacante, city break-uri, zboruri si nu numai, ceea ce se dovedeste a fi util in nenumarate contexte. In al doilea rand, exista si posibilitatea unei conexiuni de tip API sau XML cu diferiti furnizori din turism, iar procedurile pot fi automatizate in functie de necesitati, fapt care, din nou, e un alt mare avantaj. Mai mult, toate procedurile se dovedesc a fi mai rapide, ceea ce va permite oricarei agentii sa faca poata gestiona cu 10 rezervari mai mult. Bineinteles, exista posibilitatea de rezervare direct online, optiune fara de care nu se poate trai in ziua de azi, dar se ofera si o platforma profesionista pentru tour operatori.

Asadar, Quick Sell aduce mai aproape turistii de agentii si le ofera ambelor parti cele mai bune conditii, fiind locul ideal catre care sa se orienteze agentiile de turism mici si mijlocii. Fie ca acum infiintezi una, fie detii una de care nu esti multumit, cu Quick Sell ai posibilitatea integrarii unui motor de cautare ce va fi foarte util, cu oferte actualizate in timp real.

Bineinteles, si clientii isi doresc sa aiba acces devreme la oferte bune, iar eventual acestea sa fie cat mai variate si cat mai complete, pentru a cuprinde toate ariile de interes. Rezervarile se fac direct online din cadrul aceluiasi motor de cautare, iar pentru ca platforma va fi disponibila atat in versiunea mobila, utilizatorii de iPhone si Android o vor putea accesa, ceea ce duce la cresterea considerabila a vanzarilor.

Lista de avantaje e una foare vasta la Quick Sell, incepand de la faptul ca taxa initiala pentru a pune totul la punct nu te costa nimic si, in plus, este oferit si suport gratuit si nelimitat. Per total, costurile implicate sunt mult mai mici decat daca s-ar pune problema ca platforma sa fi fost construita de la zero, iar clientii vor plati doar un abonament general pentru serviciu, si nu pe furnizori, ceea ce presupune ca exista multa libertate din acest punct de vedere.