In momentul in care te vei confrunta cu un deces al unei persoane apropiate vei constata ca nu suferi doar o imensa pierdere, ci va fi si o mare responsabilitate, mai ales daca este vorba despre o ruda apropiata si trebuie sa te ocupi si de formalitatile necesare unei inmormantarii, astfel ca un real ajutor poate veni de la serviciile funerare oferite de Casa In Memoriam.

Desi poate sa ni se para ca este un lucru simplu, in realitate, lucrurile stau altfel. Vei constata ca trebuie sa treci peste o serie de piedici birocratice, dar va fi nevoie sa faci rost si de banii necesari, avand in vedere ca nu discutam despre un serviciu gratis. Din fericire, alaturi de tine in astfel de momente este Casa Funerara In Memoriam care este specializata in servicii funerare non stop.

Cu alte cuvinte, oricand vei avea nevoie, unul dintre specialistii de la In Memoriam va prelua apelul si va incepe formalitatile de care este nevoie pentru inhumare. In continuarea articolului vom vedea ce beneficii ai daca alegi sa apelezi la serviciile funerare oferite de In Memoriam.

Primul lucru pe care e important sa-l stii in cazul in care te hotarasti sa apelezi la Casa Funerara In Memoriam este ca serviciile funerare sunt complete. Astfel, pana la inmormantare trebuie sa stii ca trebuie sa treci de o serie de etape, cum ar fi contactul cu spitalul, cu Medicina Legala, cu autoritatile locale si in final cu Biserica si cu inhumarea decedatului.

Nu in ultimul rand, trebuie sa tii cont de obiceiurile si traditiile crestinesti ale fiecarei persoane, ce tin de religie si de particularitati. De aceea, trebuie sa te preocupe obiceiurile care tin de transportul decedatului spre locul de inhumare sau de parastasul de dupa.

Insa, in primul rand este necesara obtinerea actelor necesare inhumarii, cum ar fi certificatul de deces, autorizatiile pentru spalare, imbalsamare, depunere la capela, transportul spre locul de inhumare.

Acum, toate aceste servicii se gasesc intr-un singur loc, la un simplu click, la Casa Funerara In Memoriam, care va prelua sarcinile in locul tau.

Trebuie sa retinem ca toate aceste servicii sunt contracost, insa, preturile difera in functie de cerintele rudelor decedatului. Oricum ar fi, la Casa In Memoriam beneficiezi de pachete de servicii de inhumare personalizate, in functie de bugetul fiecaruia.

Totodata, pentru clientii care isi doresc o altfel de inhumare, Casa Funerara In Memoriam ofera servicii funerare in Dolj pentru crematoriu.

In functie de optiunile si bugetul fiecaruia, un client poate sa acceseze un pachet social de servicii funerare care va cuprinde servicii de baza sau poate opta pentru un pachet de servicii funerare de lux, beneficiind de servicii si produse din clasa premium.

Toate acestea pot fi prezentate de catre unul dintre specialistii de la Casa In Memoriam. Tu trebuie doar sa ii suni!