Securitatea joaca un rol esential pentru fiecare dintre noi si cu totii ne dorim sa avem parte de acea liniste, asa ca descopera oferta la camere de supraveghere pe care o ai la dispozitie la iUni. Optiunile sunt foarte variate, ceea ce presupune ca va fi imposibil sa nu gasesti o optiune grozava pentru tine, care sa te multumeasca din toate punctele de vedere. Mai mult, raportul calitate – pret este unul ideal, astfel ca iUni iti propune cele mai bune conditii in acest sens.

Cumpara de aici

Cei care nu stiu de unde ar putea achizitiona camere supraveghere de calitate, se pot orienta cu incredere catre magazinul online iUni, fie diret catre showroomul din capitala, unde se vor putea testa produsele pe care le preferi pentru a sti ca ai luat cea mai buna decizie. Important este faptul ca optiunile sunt diversificate asa ca se indeplinesc preferintele tuturor clientilor, dar si preturile sunt accesibile pentru toate buzunarele, iar cine plaseaza comenzi in valoare de 250 de lei beneficiaza si de transport gratuit prin curier.

Functiile care te ajuta

Tehnologia a evoluat foarte mult mult, asa ca se poate obesrva calitatea imaginilor inregistrate care este superioara, iar pe aceasta cale pot fi distinte cele mai importante detalii atunci cand este nevoie. In acelasi timp, este foarte important si microfonul pentru ca sunetele inregistrate pot fi din nou de un foarte mare ajutor. Totodata, pentru ca cele mai multe pericole pandesc dupa lasarea intunericului, functia de filmare pe timp de noapte este ideala pentru ca, din nou, pot fi distinse toate detaliile care conteaza.

Mai mult, aceste camere de supraveghere presupun un consum foarte scazut de energie, asa ca instalarea lor nu isi va lasa amprenta asupra facturilor si, mai mult, prin intermediul unui senzor de detectie a miscarii, se fac economii importante, intrucat camerele nu pornesc decat atunci cand este sesizata o miscare.

Wireless

Conteaza si faptul ca conexiunea la internet este wireless, ceea ce presupune ca nu mai este nevoie de atarnarea unor fire inestetice si deranjante. In plus, imaginile pot fi urmarite de pe orice dispozitiv, de la telefon si calculator, pana la tableta sau laptop. Asadar, aceste dispozitive sunt folositoare in cazul tuturor celor care isi doresc un sistem eficient si modern, ce nu implica costuri foarte ridicate, fiind accesibile pentru toate buzunarele.

Instalare rapida

Nu in ultimul rand, descopera oferta la camere de supraveghere si vezi ca dispozitivele se monteaza cu usurinta direct pe perete sau pe tavan, datorita sistemului de prindere ce poate fi folosit de catre oricine. Ai de unde sa alegi de fiecare data cand ajungi la iUni, motiv pentru care se poate spune ca aici ai nimerit in locul potrivit.