Asigurarile de sanatate se impart in doua categorii, respectiv, asigurarea de sanatate de stat si asigurarea de sanatate privata.

In cazul in care iti doresti sa beneficiezi de servicii medicale suplimentare fata de cele care ti le ofera statul, exista posibilitatea sa optezi pentru o asigurare privata. Si pentru ca pe piata din Romania exista foarte multe firme de asigurari, fiecare cu avantajele sale, recomandat este sa apelezi la o firma de brokeraj care iti poate pune la dispozitie o paleta larga de oferte , din care doar una va corespunde nevoilor tale. De aceea, iti recomandam sa apelezi la FlyInsurance.

Asigurarea de sanatate privata pe care ei ti-o pot pune la dispozitie se va dovedi ca fiind un real salvator financiar in perioadele de crize. Ponderea cea mai mare pentru incheierea acestor polite o au persoanele cu venituri peste medie care folosesc aceste servicii din motive precum, neajunsurile din sistemul public de sanatate, dar si avantajele pe care asigurarea privata le ofera fata de cele de stat, cum ar fi conditii de tratament specifice spitalelor private, garantia calitatii serviciilor sau pachetele complexe de analize.

Este foarte important sa intelegem de la inceput ca asigurarea privata este altceva decat abonamentele la clinicile private. Asigurarea de sanatate privata are o acoperire mai mare decat abonamentul si cuprinde o gama vasta de servicii medicale, de la analize si pana la interventii chirurgicale.

Serviciile care sunt incluse intr-un pachet de asigurare difera de la o polita la alta, de la un asigurator la altul, insa ca beneficii generale pot fi incluse urmatoarele: consultatii medicale, analize medicale, anumite servicii de stomatologie, vaccinari, internare si ingrijire pentru nastere, tratament in timpul spitalizarii, dar si dupa externare, radiologie si imagistica, despagubiri in anumite situatii, cum ar fi decesul asiguratului, daca acesta a survenit in urma unui eveniment pentru care era asigurat.

Atunci cand te vei decide sa alegi o asigurare privata de sanatate, este recomandat sa optezi impreuna cu brokerul tau de la FlyInsurance spre o polita flexibila, pe care sa o poate personaliza in functie de nevoile tale si ale familiei, luand in calcul atat serviciile medicale pe care doresti sa i le incluzi, cat si bugetul necesar in acest sens.

Nu este bine sa te grabesti sa achizitionezi cea mai ieftina polita de pe piata, deoarece nu este important cat platesti, ci produsul pe care il cumperi. Este bine sa optezi impreuna cu FlyInsurance pentru un asigurator care iti inspira incredere si de accea este bine sa soliciti informatii cat mai detaliate despre asigurarea de sanatate oferita, de aceea vezi aici cum obtii asigurarea de sanatate privata.