Sunt multi cei care isi doresc un ceas inteligent in ziua de azi pentru ca un asemenea device e foarte practic. Utilitatea sa chiar nu poate fi pusa la indoiala, iar in conditiile in care avem sansa de a achizitiona asemenea device-uri la preturi minime, merita sa profitam. iUni e locul ideal catre care te poti orienta pentru un smartwatch ieftin, aici fiind disponibila o gama foarte variata, pentru toate nevoile si preferintele.

Iti place sa faci sport?

Daca esti un fan al sportului, cu certitudine, un smartwatch iUni poate fi o alegere foarte inspirata pentru tine. Nu e relevant daca preferi baschetul, fotbalul, handbalul, voleiul, fitnessul sau atletismul, intrucat sunt aduse cateva functii care te vor ajuta mult sa iti monitorizezi activitatea si sa iti imbunatatesti performantele.

Autonomie buna

Bineinteles, autonomia difera de la un model la altul, insa, de regula, este vorba despre cel putin 3, 4 zile, in functie de intensitatea cu care este utilizat, iar pentru o incarcare completa sunt de ajuns o ora sau doua.

Nu rata mesajele

Ceasul si telefonul tau se conecteaza intre ele prin intermediul Bluetooth-ului, iar pe aceasta cale e mult mai usor sa se initieze sau sa fie preluat un apel direct de la incheietura mainii. Pe aceasta cale, notificarile pe care le primesti pe retelele de socializare sunt la fel de usor de verificat, totul intr-un mod foarte discret.

Ai ocazia de a vedea toate mesajele pe care le primesti atat direct pe telefon, cat si pe retelele de socializare. Cu alte cuvinte, nu mai ratezi nimic important de acum inainte pentru ca pana acum se putea intampla sa nu auzi sau sa nu simti telefonul cum vibreaza.

Alte functii

Un smartwatch ieftin aduce tot felul de functii utile, incepand de la posibilitatea de a initia si prelua apeluri direct de la incheietura mainii si pana la alarma, meteo, calendar, termometru, masurarea batailor pe minut, functie antifurt, camera foto, player muzical si multe altele.

Costuri minime

Aici ai ocazia de a descoperi o gama foate variata de produse si, in plus, preturile sunt accesibile pentru toate buzunarele. In plus, si in showroom, dar si in magazinul online sunt propuse foarte multe oferte, iar acestea fac ca tarifele sa scada si mai mult, iar cine alege produse in valoare de minim 250 de lei va beneficia si de livrare gratuita prin curier, fiind foarte simplu si comod sa alegi cea mai buna optiune.

Un cadou inspirat

De asemenea, daca esti in cautarea unui cadou inspirat, dar parca nu ai nicio idee buna in acest sens, oricand poti sa te orientezi catre un ceas inteligent ieftin pentru ca utilitatea acestuia nu poate fi pusa la indoiala si dispozitivul e potrivit pentru persoane de orice varsta.