Am ales de fiecare data ce este mai bun. Nu m-am lipsit de nimic care mi-ar fi putut fi de folos. De asemenea, nu am dat inapoi cand a trebuit sa incerc ceva nou. Asa sunt eu si asa cred ca se traieste viata. Mereu sa incerci ceva nou, mereu sa ai curajul sa pasesti dincolo de limite. Un lucru nou pe care eu l-am incercat de curand, si care mi-a placut, a fost masajul primit la salonul Confidential.

Pentru cei care nu stiu, Confidential este un salon are ca obiect de activitate masajul erotic. Desigur, la prima vedere poate parea ceva foarte indraznet, poate prea indraznet chiar si pentru mine. Cu toate acestea, am zis sa incerc un astfel de masaj. Pana la urma, filosofia mea este cea scrisa mai sus.De aceea, era si rusinos sa nu imi respect propriul concept de gandire.

Asadar, nu am stat prea mult pe ganduri si am facut o programare la salonul Confidential. Nu pot sa neg ca nu am avut emotii. Toti avem sentimente de acest gen in momentul in care pornim spre un loc pe  care nu il cunoastem. Cu toate acestea, mi-am facut curajul necesar si am pornit spre o noua experienta.

Cand am ajuns in fata salonului m-a incercat un sentiment de retragere, dar mi-am amintit de dezideratul meu si am intrat in cladirea unde isi avea locatia respectivul salon. Dupa ce am intrat am fost intampinat de cei de la receptie care m-au indrumat. Oamenii de aici sunt extrem de amabili si iti ofera toate informatiile necesare. Nu trebuie sa stai prea mult sa asculti explicatii inutile care nu au legatura cu ceea ce vrei vrei tu sa afli.

Dupa acest episod am fost poftit in sala in care avea sa aiba loc masajul. Am fost uimit de simtul stilistic al celor care au decorat acest loc. Fara chiciuri, fara prea multa zorzoane sau chestii inutile care mai mult ar fi facut incaperea si mai mica.

La scurt timp dupa ce am fost poftit in camera a inceput si masajul propriu-zis. Pot sa spun ca m-am simtit cu adevarat relaxat. Tehnicile folosite au fost cu adevarat binevenite si m-au ajutat sa ma destind si sa dau la o parte emotiile pe care  le-am avut in tot acest timp. A fost extraordinar de recorfortant si chiar recomand sa incercati acest tip de masaj.

Dupa ce masajul a luat sfarsit am plecat extrem de relaxat si cu o alta stare de spirit. Chiar nu regret ca am fost la un salon care practica masajul erotic. Am incercat ceva nou si am vazut ca nu este chiar asa rau. Cu siguranta ca o sa ma mai duc la ei pentru chiar m-am simtit extraordinar de bine.