Brandul de bomboane Candy Land aduce în România celebrele bomboane Sour Patch Kids, care îmbină cu măiestrie acrișorul cu dulcele. Istoria brandului Sour Patch Kids începe în Statele Unite ale Americii în anul 1980, când primele bomboane de acest tip au fost lansate sub numele de Mars Men. Ulterior, numele mărcii a fost schimbat în Sour Patch Kids, iar acestea au devenit o adevărată senzație in randul iubitorilor de dulciuri. In prezent, aceste bomboane sunt disponibile în peste 15 ţări, iar grație Candy Land, românii se pot bucura şi ei de ele. Gama variată de produse Sour Patch Kids conține mai multe sortimente de bomboane, fiecare dintre ele având un gust unic și o textură delicioasă. Fie că preferați bomboanele acrișoare sau cele mai dulci, Sour Patch Kids va satisface cerințele tuturor amatorilor de dulce.

Cum sunt fabricate bomboanele Sour Patch Kids? Procesul este unul destul de complicat, dar vom încerca să-l simplificăm. Inițial, se prepară siropul din care se vor fabrica bomboanele. Acesta este încălzit până la o temperatură foarte înaltă pentru a produce un amestec dens și lipicios. Acest amestec este apoi turnat în forme de gelatină, în care se lasă să se răcească și să se întărească. După această etapă, bomboanele sunt scoase din forme, tăiate în forma dorită și acoperite cu o cantitate mică de zahăr pudră. Astfel, se obține o delicatesă amestec între acrișor și dulce.

Idei creative pentru folosirea Sour Patch Kids în rețete – da, ați citit bine, bomboanele Sour Patch Kids pot fi folosite în rețete. Acestea merg perfect în salate de fructe, torturi, fursecuri și chiar coacăze. De exemplu, puteți pune aceste bomboane într-un borcan cu apă și lămâie și lăsați-le să stea peste noapte pentru a obține o băutură răcoritoare perfecta în seara de vară, sau puteți folosi bomboanele rupte în bucăți mici într-un bol de înghețată.

Cu alte cuvinte, Sour Patch Kids sunt bomboanele perfecte pentru oricine care iubește dulciurile cu un strop de acrișor. Fie că le savurați simplu sau le folosiți pentru a crea rețete delicioase, nu veți fi dezamăgiți de aceste microporții de fericire. Acum puteți cumpăra Sour Patch Kids de la Candy Land și savura îndelung aromele lor. Accessați chiar acum pagina Sour Patch Kids pentru a cumpăra produsul dorit!