Bacalaureatul este una dintre cele mai importante etape din viata liceenilor, pentru ca acest examen este cel care le decide viitorul. Astfel, inca de la inceputul clasei a XII-a cei mai multi elevi incep sa se pregateasca pentru marele examen, iar unii se apuca si de meditatii. Totusi, tehnologia a evoluat mult in ultimii ani, iar in ziua de azi avem acces la solutii mult mai moderne. Cu alte cuvinte, tehnologia sare in ajutorul tuturor celor care se pregatesc de bacalaureat.

Ai nimerit unde trebuie

Asadar, daca vrei sa te pregatesti cum trebuie pentru marele examen trebuie sa stii ca ai nimerit unde trebuie pentru ca la Emedi te asteapta cele mai bune articole bacaulaureat cu ajutorul carora vei avea toate sansele sa obtii nota pe care ti-o doresti. Cu alte cuvinte, poti uita de toate culegerile si cartile pe care iti este dificil sa le cari dupa tine, cand tot ce ai nevoie ai acces aici, la Emedi.

Mai usor de invatat pe aceasta platforma

Toate informatiile le gasesti intr-un singur loc, in cadrul unei platforme bine puse la punct, cu o interfata intuitiva, pe care iti va fi foarte comod sa o parcurgi. Gasesti articole bacalaureat cu ajutorul carora te vei putea organiza si pregati mai bine.

Te pregatesti bine pentru bacalaureat

Bineinteles, fiecare elev are propriul stil de invatare, insa cum se spune ca exercitiul este mama invataturii, la fel si la Emedi te asteapta o multime de informatii noi pe care sa le parcurgi pentru a-ti fi cat mai comod. Poti face mai multe tipuri de teste, iar cu ajutorul feedback-ului oferit iti va fi mai simplu sa stii unde gresesti si care sunt notiunile pe care sa le aprofundezi.

Pe orice dispozitiv

Mai mult, toate aceste informatii te asteapta pe orice dispozitiv, pentru ca Emedi este prezentat atat in varianta desktop, adica pe orice laptop sau calculator, dar si pe varianta de mobil, asa ca se poate accesa direct de pe tableta sau de pe telefon. Asadar, ai acces de oriunde la articole bacalaureat, cu ajutorul carora sa iti fie mult mai simplu sa te pregatesti pentru marele examen.

Alege abonamentul potrivit pentru tine

Emedi iti propune mai multe variante de abonamente din care poti alege, asa ca pentru a accesa platforma pentru o luna trebuie sa platesti numai 35 de lei, pe cand pentru doua luni numai 59 de lei sau pentru trei luni 89 de lei.

O solutie foarte moderna

Emedi reprezinta poate cea mai moderna solutie prin care poti invata pentru examen, pentru ca poti uita de varianta clasica, de a citi din carti sau culegeri, pe care sa le ai la tine tot timpul de fiecare data cand mergi undeva.