Una dintre activitatile noastre preferate a fost dintotdeauna calatoritul, iar in ziua de azi avem acces la nenumarate destinatii accesibile din punct de vedere financiar. Totusi, zborurile directe catre marile orase, in realitate, sunt catre aeroporturi din apropiere, unde este nevoie sa se aleaga un mijloc de transport pentru a putea calatori pana la hotel. In acest sens exista mai multe posibilitati, de la tren, metrou sau autobuz, insa mult mai avantajos, din toate punctele de vedere, este sa te orientezi catre inchirieri auto.

Ajungi sa faci economii

De fiecare data cand apelezi la serviciul de inchirieri auto alaturi de alti oameni si se impart costurile, ajungi sa faci economii. De multe ori platesti mai putin decat pentru biletele aferente mijloacelor de transport in comun si mai ales decat tarifele pentru taxi. Cu alte cuvinte, Drive2U reprezinta locul ideal catre care te poti orienta de fiecare data cand trebuie sa pleci intr-o calatorie.

Nu platesti mult

Preturile sunt accesibile pentru toate buzunarele, motiv pentru care nu este nevoie sa se aloce bugete importante in acest sens. Sunt propuse si tot felul de oferte de pe urma carora merita sa profiti pentru ca vei plati foarte putin atunci cand inchiriezi un autoturism.

Cele mai moderne masini

La Drive2U ai acces la o flota de masini moderne, care sunt bine echipate si dispun de toate functiile care pot face ca experienta sofatului sa fie cat mai placuta pentru fiecare conducator auto. De exemplu, poti sa alegi cutia de viteze automata, care se dovedeste a fi ideala pentru cei care nu se simt in largul lor atunci cand conduc o masina pe care nu o cunosc.

Ajungi catre orice destinatie

De asemenea, o masina inchiriata iti ofera posibilitatea de a ajunge catre tot felul de noi destinatii, care in alte contexte nu ar fi fost accesibile. Asadar, poti sa explorezi imprejurimile si nici nu este nevoie sa te limitezi la un anumit perimetru care sa fie accesibil doar prin intermediul mijloacelor de transport in comun. Iti este foarte comod sa ajungi la hotel, fara sa te mai incurci cu trenuri sau autobuze si poti sa iti pregatesti un itinerariu mult mai vast in fiecare vacanta.

Te bucuri de confort

In plus, de fiecare data cand inchiriezi masini ai parte de un grad ridicat de confort. Masinile sunt bine echipate, ai parte de libertate si poti sa iti propui sa ajungi in tot felul de locuri noi. Nu mai cari bagajul dupa tine prin mijloacele de transport in comun, ci doar le incarci in masina si apoi esti numai bun de plecare, astfel ca Drive2U reprezinta locul ideal la care sa apelezi atunci cand esti interesat de inchirieri auto.