Ai nevoie de un stivuitor si nu stii de unde sa te informezi corect? Ai nimerit unde trebuie. La Vectra vei gasi oricand ai nevoie, un specialist, bine pregatit, care poate sa-ti ofere toate informatiile necesare astfel incat sa poti face alegerea potrivita.

Din momentul in care ai ales stivuitorul de care ai nevoie, acesta poate deveni motorul firmei tale. Stivuitorul are o platforma care poate fi ridicata sau coborata pentru a manipula diferite incarcaturi.

In functie de domeniul in care iti desfasori activitatea, poti alege stivuitorul potrivit industriei tale. Stivuitoarele de la vectra.ro pot fi folosite in industrii precum constructii, depozite, spatii de reciclare, santiere navale. Pe de alta parte, stivuitoarele pot fi folosite si pentru alte intrebuintari, precum, pentru a curata zapada din curte.

Dupa ce te vei lamuri pe care sa il alegi pentru industria ta, trebuie sa stii ca stivuitoarele exista pe diferite tipuri de combustibil precum GPL, diesel sau electric.

Stivuitorul diesel este potrivit pentru a se folosi la activitatea din exterior deoarece evaporarea gazelor in atmosfera se face mult mai usor.

Stivuitorul GPL se poate folosi atat in exterior, cat si in interior. Insa, cu acest tip de stivuitor trebuie avuta grija pentru a fi folosit corespunzator datorita tipului de combustibil.

In schimb, stivuitorul electric este ecologic si nu scoate fum in timpul functionarii. Datorita bateriei, insa, este cel mai usor de manevrat.

Ceea ce este foarte important de retinut este faptul ca alegerea stivuitorului potrivit este o decizie importanta pentru afacerea pe care o are fiecare. Acesta implica costurile operationale, productivitatea, eficienta angajatilor dar si managementul stocului.

Alegerea stivuitorului potrivit este o decizie importanta pentru afacerea ta. Acesta implica atat costurile operationale, productivitatea, eficienta angajatilor cat si managementul stocului.

In acest moment, la Vectra exista o gama foarte variata de stivuitoare si fiecare este creat pentru a fi folosit pentru anumite operatiuni. Cert este faptul ca folosind stivuitoarele de la Vectra vei avea o eficienta mai mare la locul de munca, iar angajatii isi vor desfasura activitatea in cele mai bune conditii, fara sa mai piarda timp sau sa aibe alte batai de cap.

Pe de alta parte, preturile stivuitoarelor de la Vectra sunt cele mai accesibile de pe piata astfel ca pot fi achizitionate cu usurinta de catre clienti. Acestia nu vor mai fi nevoiti sa aloce sume de bani considerabile, iar cu ajutorul magazinului online, www.vectra.ro vor avea posibilitatea sa aleaga stivuitoare de cea mai buna calitate si care respecta cele mai inalte standarde de performanta.

Cu alte cuvinte, ai toate motivele sa apelezi la Vectra, vei gasi cele mai bune produse, iar profesionalismul de care va da dovada intreaga echipa de aici nu va lasa de dorit.