Moartea unei persoane apropiate poate sa intervina in orice moment, motiv pentru care e bine de stiut care sunt locurile catre care ne putem orienta atunci cand avem nevoie de ajutor. Astfel, cine cauta o casa funerara cu servicii non stop a nimerit unde trebuie aici pentru ca intotdeauna va fi cineva disponibil care sa te indrume indiferent de ora. Mai mult, profesionalismul nu va lasa niciodata de dorit si, in plus, te asteapta mai multe pachete pe care sa le alegi in functie de nevoi si de bugetul alocat.

Poti sa apelezi la Casa Funerara Luca non stop intrucat serviciile oferite te asteapta oricand ai nevoie. De-a lungul anilor echipa de aici s-a implicat in nenumarate astfel de evenimente, ceea ce presupune ca atunci cand ai nevoie stii ca esti pe maini bune. Faptul ca programul e non stop iti ofera mai multa flexibiliate si nu ai nicio grija din acest punct de vedere, iar serviciile oferite nu se limiteaza numai la un anumit sector din Bucuresti ci acopera toata capitala. Mai mult, acestea ajung si in Ilfov, ceea ce presupune ca oricine va avea parte de conditiile ideale.

Pachetele propuse sunt special concepute avand in minte nevoile tuturor clientilor si sunt multi cei care se orienteaza catre optiunile cele mai accesibile din punct de vedere financiar. Astfel, cel mai ieftin pachet de inmormantare disponibil la Casa Funerara Luca costa numai 1000 de lei si asta nu e tot, pentru ca suma poate fi recuperata in totalite din ajutorul de inmormantare, ceea ce presupune ca in cele din urma nu vei plati nimic pentru a organiza un astfel de eveniment.

De asemenea, chiar daca acesta este cel mai ieftin pachet la care ai acces aici, nu inseamna ca lipseste ceva intrucat cuprinde tot ce e nevoie. Astfel, putem aminti pentru inceput de sicriul complet echipat, inclusiv cu lenjerie, cele doua orare, crucea din lemn inscriptionata. Printre serviciile incluse putem aminti de transportul funerar, preluarea decedatului de la domiciliu, asezarea in sicriu, dar si cosmetizarea. In plus, exista si un medic care sa te scape de grija actelor pentru ca acesta este cel care va constata decesul si care se va ocupa de imbalsamare, astfel ca va aduce si actele necesare in acest sens. Mai departe putem aminti si de pachetele cu alimente, sticlele de vin si ulei, prescurile, coliva si nu numai.

Aici vorbim de cel mai accesibil pachet, insa optiunile sunt mult mai variate, motiv pentru care oricand te poti orienta catre un pachet mai bun, cel mai scump fiind cel la 8000 de lei, la care se adauga si suma de 3000 de lei, insa care va fi recuperata din ajutorul de inmormantare.