In Romania functioneaza o multime de institutii ale statului, iar membrii acestora ar trebui sa fie un exemplu pentru societate. De asemenea, trebuie sa se faca o diferentiere intre acestia, iar un simbol este reprezentat de gradele militare, care, bineinteles, variaza de la o institutie la alta. Asadar, aici ai nimerit in locul potrivit pentru ca toate acestea te asteapta la numai cateva click-uri distanta. Fie ca ai nevoie de o comanda mai mare pentru mai multi membri, fie doar de un singur produs, esti pe maini bune.

Cea mai buna calitate

In primul rand, produsele sunt de cea mai buna calitate, ceea ce este un mare avantaj intrucat acestea vor putea fi folosite oricand fara sa isi piarda din proprietati. Totusi, materialele folosite difera de la o emblema la alta, de cele mai multe ori raportul fiind de 70% bumbac si 30% poliester, cu intarituri termocolante. Emblemele pot beneficia de diferite sisteme de prindere, uneori prin velcro, cu scai, cu arici, fie se pot coase direct, totul in functie de preferintele fiecaruia.

Pentru toate institutiile

Bineinteles, pentru fiecare institutie in parte exista o multime de modele, iar pe toate le gasesti aici. Poate ai nevoie de cele de la pompieri, de cele de la Politia Romana, cea Locala si cea de Frontiera, pentru SMURD si Ambulanta, pentru Penitenciare, Jandarmerie, Marina Fluviala, pentru SRI, dar si pentru IGAV sau SVSU.

Experienta bogata

Cu o experienta bogata in domeniu, aici ai nimerit unde trebuie intrucat vei avea parte de tot profesionalismul necesar, astfel ca produsele vor fi de cea mai buna calitate si vor fi livrate imediat, motiv pentru care te vei bucura imediat de acestea.

Comanda acum

De asemenea, avand in vedere faptul ca acesta este un magazin online, produsele pe care le cauti se afla la numai cateva click-uri distanta, ocazie cu care ajungi sa faci economii considerabile de timp. Mai mult, site-ul e bine organizat, asa ca uneori pot fi de ajuns chiar si mai putin de 5 minute pentru a comanda orice grade militare de care ai nevoie.

Nu platesti mult

Foarte important este si faptul ca nu ai nevoie de bugete mari pentru a putea cumpara produsele necesare, preturile fiind accesibile pentru toate buzunarele, incepand de la 10 lei pentru un drapel cu Romania avand un contur galben si pana la 70 de lei pentru gradele de reprezentare.

Ai parte de mai multe surprize

In schimb, te asteapta si cateva surprize, printre care si faptul ca beneficiezi de transport gratuit prin curier in toata tara la fiecare comanda in valoare de minim 100 de lei. Totodata, atunci cand vei comanda 20 de perechi de grade, vei primi un produs gratuit, la alegere.