Sa te pregatesti pentru examenul de bacalaureat nu a fost niciodata mai simplu ca acum, cand ai acces la platforma Emedi, unde gasesti toate informatiie necesare pentru toate informatiile. Nu mai ai nevoie de cateva culegeri pentru fiecare materie in parte, cand poti rezolva totul direct de pe laptop, tableta sau telefon. Nu trebuie sa tocesti, ci inveti practic si logic, astfel ca iti va fi mult mai usor sa stapanesti materia, iar Emedi te ajuta mult in acest sens.

Mai simplu cu teste online

Cu siguranta, fiecare persoana are diferite modalitati prin care sa invete, dar decat sa tocesti materia pana cand sa retii informatiile, este mai simplu sa faci testele care oricum iti vor pica la examen. Pe aceasta cale ajungi sa stapanesti materia, retii informatiile mai usor si nici nu te vei simti la fel de obosit ca atunci cand trebuie sa tocesti materia.

Toate informatiile in acelasi loc

Cu ajutorul Emedi ai toate informatiile in acelasi loc, ceea ce presupune ca vei putea uita de toate culegerile si cartile de care aveai nevoie pana acum. Ai acces la tot ce trebuie direct de pe dispozitivele mobile precum telefon sau tableta, dar si de pe laptop. Poti sa faci teste pana cand obtii nota maxima si poti sa iti imbogatesti cunostintele cu Emedi, care isi doreste sa schimbe modul in care elevii se pregatesc pentru examenul de bacalaureat.

Primesti feedback

Stii foarte bine cat de util este feedback-ul intrucat cu ajutorul acestuia vei afla unde gresesti si care sunt notiunile pe care trebuie sa le aprofundezi pentru a avea garantia ca totul se desfasoara in conditii optime si te apropii cat mai mult de rezultatele pe care ti le doresti.

Profita de timpul pe care il ai la dispozitie

Nu trebuie omis nici faptul ca pe aceasta cale vei putea profita la maxim de timpul pe care il ai la dispozitie intrucat de fiecare data cand pleci de acasa inca ai acces oricand la informatiile necesare, fara sa fii nevoit sa ai la tine toate culegerile si cartile.

Mai putin stres

Cu siguranta, orice elev va avea parte de mai putin stres atunci cand se gandeste ca poate sa invete mult mai usor, fara batai de cap si fara sa simta presiunea timpului, asa ca Emedi este o platforma bine venita pentru toti elevii care isi doresc sa se pregateasca asa cum se cuvine pentru bacalaureat.

Pachetul potrivit pentru tine

Aici te asteapta trei tipuri de abonamente din care poti sa alegi, iar cel mai accesibil din punct de vedere financiar este cel la 35 de lei care iti aduce accesul pe platforma timp de o luna, pe cand pentru doua luni pretul este de 59 de lei, iar pentru trei luni de 89 de lei.