Uneori nu ai nevoie de cele mai noi telefoane pentru a te bucura de o experienta cat mai placuta, asa ca de ce sa te orientezi catre cele mai costisitoare, cand si unele modele mai vechi inca pot fi folosite cu succes? Aici putem aminti si de iPhone 6S, unul dintre cele mai populare modele din arsenalul Apple. Sistemul de operare e bine pus la punct si telefoanele se folosesc cu usurinta, insa uneori neatentia utilizatorilor este cea care aduce probleme. Astfel, cel mai mic moment de neatentie se poate lasa cu spargerea ecranului, iar in astfel de situatii este important sa apelezi la cine trebuie.

Ai nimerit unde trebuie

Stii din start ca ai nimerit unde trebuie in conditiile in care cei de la PrestigeGSM sunt foarte bine pregatiti si au o experienta vasta in domeniu. Nu are rost sa te incurci cu alte service-uri, unde nu ai niciodata garantia ca totul se rezolva imediat. Mai mult, locatia este accesibila, mai exact in piata Universitatii, ceea ce presupune ca vei ajunge usor aici din orice punct din oras.

Pentru telefonul tau

Daca esti interesat de inlocuire ecran iPhone 6 S stii ca esti pe maini bune, insa serviciile celor de la PrestigeGSM nu se rezuma numai la modele din gama Apple, ci si catre multe altele, astfel ca nu ai motive pentru care sa amani procedura si sa stai cu ecranul spart.

In cel mai scurt timp

Pentru aceasta procedura sunt suficiente 20 de minute, performanta care nu poate fi atinsa la multe alte service-uri, ceea ce presupune ca nici nu trebuie sa stai mult timp fara telefon, astfel ca nu iti dai programul peste cap si nu vei avea probleme din acest punct de vedere.

Foarte simplu sa faci programare

Un mare avantaj de care te bucuri de fiecare data cand ajungi la PrestigeGSM este faptul ca ai ocazia de a face programare, ocazie cu care mergi direct la momentul oportun si tu esti cel care isi alege ziua si ora in care ai timp in acest sens.

Nu costa mult

Daca esti interesat de inlocuire ecran iPhone 6 S trebuie sa stii ca preturile nu sunt deloc mari. Mai exact, pentru ecranul OEM vei plati numai 230 de lei, iar daca preferi ecranul original Apple, atunci pretul este de doar 350 de lei. Cu alte cuvinte, este bine de stiut ca la PrestigeGSM ai ocazia de a alege tipul de display pe care il preferi.

Beneficiezi si de garantie

Nu trebuie omis nici faptul ca aici ai parte de garantie de fiecare data cand ajungi la PrestigeGSM, asa ca poti sa stai linistit stiind ca orice problema care poate sa apara pe parcurs va fi remediata.