Considerata a fi deopotriva o destinatie istorica si un loc incarcat de influenta culturale orientale, Iordania este o tara presarata de vestigii arheologice, ce prezinta un mare interes atat din punct de vedere religios cat si laic, datorita multitudinii de obiective turistice ce atrag anual milioane de vizitatori. Ca turist, farmecul influentelor exotice poate deveni coplesitor, date fiind conditiile precum diferentele lingvistice sau chiar cele vestimentare, fapt pentru care o introducere in specificul acestei tari este binevenita pentru oricine doreste sa viziteze aceste meleaguri.

Despre Iordania

Situata in Orientul Mijlocul, aceasta tara poate parea la prima vedere saraca in resurse dar incredibil de bogata in obiceiuri, peisaje impresionante si locuri demne de vizitat cel putin o data in viata. Bogatia culturala ce dateaza din vremuri biblice se datoreaza in parte si colonizarii succesive ce a avut loc pe aceste teritorii, influenteze greci, romance, otomane si chiar britanice fiind pastrare pana in zilele noastre, imbinandu-se cu traditiile proprii. In ceea ce priveste patrimoniul actual al acestei tari, mai multe obiective culturale sau naturale fac parte din prestigioasa lista, precum ruinele oeasului Petra, zona protejata Wadi Rum ori traditiile culturale ale beduinilor, toate acestea putand fi experimentate in cadrul vizitelor turistice ce se intreprinde in zona. In ceea ce priveste pozitia geografica, Iordania este categoric avantajata datorita deschiderii la Marea Moarta si Golful Akaba (Eilat), ale caror granite le imparte cu Israelul, ambele teritorii fiind considerate zone turistice de mare importanta.

Alegeti o vacanta unica in Iordania

Daca si dumnevoastra doriti sa optati pentru un sejur Iordania, Experience Team va pune la dispozitie mai multe tipuri de vacante ce includ vizite la cele mai imprtante obiective de pe teritoriul tarii. Aqaba, una dintre cele mai impresionante astfel de destinatii, este singurul oras aflat pe coasta, fiind din aceasta pricina o destinatie turistica imprtanta. In cadrul pachetului achizionat, printre facilitatile incluse se numara biletele de avion si taxa de aeroport, asistenta la sosire si la plecare, precum si viza.

Dintre optiunile de hoteluri disponibile, toate beneficiaza de conditii exceptionale, oferind clientilor sai servicii precum accesul la plaja privata, practicarea sporturilor si a activitatilor nautice, precum si activitati pentru copii. De asemenea, daca doriti ca vizita dumnevoastra sa se axeze pe turismul de tip balnear, puteti alege pachetele de la Marea Moarta, destinate activitatilor ce includ tratamente ce fac uz de proprietatile curative ale acelei zone, tratamente acompaniate de serviciile de top oferite de catre hotel, printre care se numara piscina in aer liber, centre spa si chiar servicii de babysitting. Astfel, daca si dumnevoastra doriti sa experimentati acesta destinatie ce imbina cultura bogata cu cele mai bune conditii pentru turisti , nu ezitati sa verificati ofertele pentru un sejur in Iordania care va va determina cu siguranta sa reveniti.