Daca in viata dumneavoastra a aparut un eveniment tragic precum decesul unei persoane dragi, care s-a intamplat in afara granitelor tarii, e bine sa stiti ca veti gasi tot sprijinul de care aveti nevoie in astfel de momente prin servicii pentru repatriere decedati care sunt oferite de Casa funerara In Memoriam. Acestia ofera servicii funerare complete, inclusiv transport funerar pe teritoriul tarii, cat si international. Serviciile oferite sunt disponibile non stop astfel ca In Memoriam este alaturi de dumneavoastra si va ofere consiliere in toate aspectele legate de procesul de inmormantare, dar si de transportul decedatului, mai ales cand e vorba de repatrierea persoanei decedate.

Serviciile de pompe funebre oferite de In Memoriam sunt din ce in ce mai complexe pentru a putea veni in ajutorul familiilor care trec prin astfel de momente dificile precum pierderea unei persoane dragi. Din oferta de servicii funerare oferite de In Memoriam face parte repatrierea cetatenilor romani, serviciu care se poate face in cele mai bune conditii, indiferent care ar fi distanta.

Transportul funerar pus la dispozitie de In Memoriam poate fi achizitionat separat sau impreuna cu alte servicii funerare. Transportul funerar se face doar cu masini mortuare speciale, echipate corespunzator pentru ca transportul sa se efectueze in deplina siguranta. Toate masinile funerare sunt dotate cu sistem de climatizare, astfel incat sa fie asigurata o temperatura optima si sa se evite astfel expunerea decedatului la temperaturi ridicate.

Pentru repatrierea decedatilor la domiciliu trebuie efectuate anumite proceduri, insa, Casa funerara In Memoriam va sta la dispozitie si va ofera toate informatiile necesare.

Pentru serviciul de transport international se folosesc doar masini speciale, echipate cu sistem de climatizare care sa permita mentinerea temperaturii optime pe tot parcursul calatoriei. Trupul va fi ridicat de la adresa specificata, iar acesta trebuie sa fie imbalsamat inainte de transport. Ulterior, cand se va ajunge in tara, trupul va fi dus direct la capela unde se va depune. Transportul funerar international care se va face pe cale terestra este mult mai avantajos decat cel pe cale aeriana deoarece presupune intocmirea unui numar mai mic de hartii. Cu toate ca durata de timp poate fi putin mai mare, procedurile de repatriere a persoanei decedate vor fi efectuate intr-un timp mai scurt.

Casa In Memoriam de servicii funerare Craiova va poate ajuta cu cele mai avantajoase oferte de servicii funerare, inclusiv servicii de transport funerar in Craiova, dar si servicii de transport funerar intern si international pentru sicrie, conform normelor europene in vigoare si cu respectarea tuturor necesitatilor clientilor.

Cu privire la costurile serviciului de repatriere decedati luati legatura cu unul dintre reprezentantii casei funerare. Acestia sunt disponibili 24/7. Accesati www.funerarecraiova.ro si scapati de toate grijile generate de intregul proces de inmormantare. Doar astfel veti avea mai mult timp la dispozitie pentru a va lua ramas bun de la persoana draga care tocmai a trecut in nefiinta!