Daca esti in cautarea unui gadget nou pentru tine sau pentru cineva drag, cu siguranta, ai nimerit in locul potrivit pentru ca la iUni sunt disponibile tot felul de dispozitive, printre care si camere spion. Acestea se dovedesc a fi ideale in mai multe contexte si pot fi folosite fie din joaca, fie pentru o actiune mai serioasa, atat in propria locuinta, cat si la serviciu. Aici vorbim de niste camere de o buna calitate, ce sunt ascunse in obiecte obisnuite din viata de zi cu zi, care nu vor da niciodata de banuit celor din jur.

Sub diferite forme

Aceste dispozitive se gasesc sub diferite forme, motiv pentru care poti alege camere spion ascunse in stick-uri USB, mouse-uri, sticle de apa, ceasuri de mana, de birou sau de perete, pixuri, ochelari de soare, curele, nasturi si nu numai. Asadar, nu iti va fi deloc dificil sa gasesti la iUni cea mai buna varianta, gama fiind foarte variata.

O buna autonomie

In functie de varianta pe care o alegi vei te vei bucura de o buna autonomie, de cele mai multe ori putem vorbi de cateva ore, ceea ce este mai mult decat suficient in toate conditiile. In schimb, uneori dispozitivele pot fi conectate la o sursa externa, caz in care inregistrarea poate avea loc non stop.

Usor de folosit

Nu ai nevoie de vreo experienta speciala in acest sens pentru ca dispozitivele sunt foarte usor de folosit, fiind intuitive si de cele mai bune ori vorbim de un simplu buton multifunctional. Oricum poti sa treci in revista manualul de utilizare pentru a descoperi toate functiile incorporate.

Preturile nu sunt deloc mari

Un mare avantaj de care te bucuri atunci cand alegi camere spion de la iUni este faptul ca preturile sunt accesibile pentru toate buzunarele, asa ca nu vei fi nevoit sa faci vreun efort important din punct de vedere financiar. Oricum se gasesc variante la toate preturile, asa ca vei avea de unde sa alegi.

Mai bine testezi produsele

Daca nu te pricepi la camere spion este bine de stiut ca nu trebuie sa iti faci griji din acest punct de vedere intrucat ai ocazia de a testa toate produsele la iUni. Mergi in showroom-ul din capitala si vezi toate variantele, asa ca va fi foarte usor sa ajungi la camera spion potrivita pentru nevoile tale.

Cumpara direct online

Totusi, daca ai pus deja ochii pe ceva care iti place nu mai are rost sa pierzi timpul prin magazine, cand poti sa comanzi direct online. In acest sens pot fi de ajuns chiar si numai cateva minute, iar produsele ajung la tine in cel mai scurt timp, asa ca iUni este locul ideal catre care sa te orientezi.