Accesoriile sunt un element nelipsit din garderoba oricarei femei, intregind si chiar potentand orice tinuta si aducand o nota personala articolelor de imbracaminte. In prezent, o nisa ce devine din ce in ce mai populara si mai exploatata este cea a articolelor de lux, accesoriile prezentand o diversificare vasta in cadrul acesteia. De asemenea, deoarece majoritatea pot fi considerate doar elemente de infrumusetare ale unei tinute, cea mai populara ramane in continuare industria gentilor de lux.

Produsele reprezinta echilibrul perfect dintre opulenta designului si a materialelor folosite si elementul practic al unui accesoriu nelipsit atât in garderoba femeilor cat si a barbatilor. Astfel, desi diversificarea in cadrul modelelor de dama este net superioara, cerinta pentru modelele de genti de tip diplomat sau de voiaj, din piele naturala, devine din ce in ce mai mare si in randul domnilor. Prin urmare, colectia de genti de lux a devenit tot mai bogata si mai diversa, datorita orientarii din ce in ce mai fidele a clientilor catre materiale de o calitate superioara, detalii unicate sau chiar aplicatii din pietre pretioase.

Colectia de genti pentru femei

Iubitoare declarate ale luxului, femeile se orienteaza din ce in ce mai des catre in articolele de marochinarie de calitate superioara deoarece acestea intrunesc atât criteriile unui articol vestimentar practic, nelipsit din garderoba acestora, cat si atentia la detalii specifica obiectelor de lux. Astfel, tot mai multe dintre ele opteaza pentru articole deosebite sau chiar unicat, cu detalii pretioase si design inedit, ce pot fi folosite atât ca un accesoriu ce scoate din anonimat o tinuta casual cat si ca un mijloc practic de depozitare a tuturor obiectelor necesare unei femei. Colectia de genti de lux de la Wild Inga coroboreaza toate aceste caracteristici, oferind modele deosebite, din piele naturala, calitate superioara si o gama variata de culori, dimensiuni si accesorizari precum si posibilitatea personalizarii articolului vestimentar ales in functie de preferintele personale.

Colectia de genti pentru barbati

Desi pana nu demult barbatii nu considerau imperios necesara achizitionarea unui astfel de accesoriu, tot mai multi dintre ei se orienteaza in prezent catre un model de geanta versatil, din piele, care sa serveasca unei multitudini de roluri, de la depozitarea documentelor de la birou, a laptopului si a altor obiecte personale pana la utilizarea acesteia ca geanta de voiaj sau chiar ca geanta de sala.

Astfel, nu este de mirare faptul ca barbatii favorizeaza un design minimalist, durabil si practic in acelasi timp, care se poata fi integrat usor in orice tinuta si sa poata acomoda toate necesitatile acestuia. Prin urmare, magazinul online Wild Inga pune la dispozitia domnilor o colectie de genti de lux, confectionate din piele naturala, cu un design versatil si compartimentate in asa fel incat sa asigure purtatorului confortul dorit.