Casa Funerara Luca asigura servicii funerare tuturor clientilor ce au nevoie, serviciile fiind structurate in diferite pachete, astfel incat sa raspunda nevoilor si sa fie potrivite pentru fiecare categorie sociala de clienti. In momentul in care intr-o familie are loc un astfel de eveniment tragic, rapiditatea si eficienta sunt elementele cheie care vor ajuta in orice situatie.

Firma de servicii funerare se bucura de o experienta vasta in domeniu, iar acesta este unul dintre avantajele cu care se prezinta in fata altor companii de pompe funebre. Diferenta fata de alti competitorii in domeniu este data de detaliile si serviciile cu care venim in intampinarea nevoilor clientilor nostri.

Casa Funerara Luca ofera servicii funerare complete de la consultanta pana la organizarea intregului eveniment. Printre serviciile funerare pe care le ofera se numara constatarea decesului, imbalsamarea si toaletarea decedatului, manipularea acestuia si transportul funerar. Mai mult decat atat, firma asigura clientii sai ca se ocupa de tot ce inseamna documente pentru buna desfasurare a inmormantarii, cat si de documentele necesare ridicarii ajutorului de inmormantare oferit de stat.

Pentru ca ne dorim clienti multumiti, tratam fiecare caz cu respect, intelegere si compasiune, atat de necesare pentru pierderea suferita de familia respectiva. Firma va prelua o parte din greutatile implicate de o inmormantare, astfel ca isi doreste sa usureze durerea celor care pierd persoana draga.

Pe site-ul oficial, serviciifunerareluca.ro sunt prezentate toate pachetele de servicii funerare, printre ele se regasesc si pachete cu servicii ce nu implica nici un cost din partea clientului, pentru ca acestea sunt achitate de ajutorul de inmormantare oferit de stat, fiecarui cetatean care plateste taxe si impozite.

Pentru ca stim ca printre calitatile cele mai importante ale firmelor de servicii funerare se afla si promptitudinea, aceasta se regaseste din plin la Casa Funerara Luca. Agentii nu impun nici un fel de conditii clientilor lor si nici nu vor percepe costuri suplimentare ascunse. Fiecare dorinta a clientului va fi respectata si va fi tratata cu aceeasi seriozitate.

Deoarece se cunoaste faptul ca sunt si clienti care doresc serviciul de incinerare, Casa Funerara Luca a adaugat acest serviciu in portofoliul sau. Pe site-ul firmei sunt prezentate 2 pachete de servicii funerare ce includ incinerarea si servicii complementare acestei proceduri.

Tot de la Casa Funerara Luca se pot achizitiona sicrie si articole funerare, preturile practicate de aceasta fiind adaptate bugetului fiecarui client.

Firma isi doreste sa vina in intampinarea nevoilor fiecarui client si rezolva cu promptitudine maxima orice solicitare. In acelasi timp, firma ofera consiliere gratuita oricarui client are nevoie si doreste sa afle ce trebuie facut la o inmormantare.